Lillhemtin kylätupa on näyttävä maamerkki, joka tervehtii jokaista kylään saapuvaa. Se on harvoja Etelä-Espoon alueella säilyneitä historiallisia rakennuksia.

Espoon kaupunki kunnosti omistamansa talon itäpäädyn 2005-2006 ja se on nyt yhdistyksen käytössä. Jugend-tyyliin entisöity tila sopii mm. kokouskäyttöön. Kylätuvassa on kaksi huonetta, joista toisessa on pieni keittiö (kuvia). Varusteina kokouspöytä ja tuolit 12:lle, jääkaappi, sähköliesi sekä astioita. Tilat on yhdistyksen jäsenten käytössä seja niitä vuokrataan myös ulkopuolisille. Tilojen vuokrauksesta voit lukea täältä.

Talon saaminen yhdistyksen käyttöön on ollut vuosien tavoite. Yhdistys oli jo vuonna 1986 ensimmäisen kerran yhteydessä Espoon kaupunkiin saadakseen talon palvelemaan alueen asukkaita kokoontumis- ja harrastetilana. Aloitteessa toivottiin, että talo varattaisiin osittain ulkoilukäyttöön, hiihto- ja retkeilymajaksi, ja osittain yhdistyksen käyttöön kokous- ja harrastetiloiksi. Talon päädyn kunnostustyötä ovat tukeneet monet paikalliset yritykset ja säätiöt.

Punaisen tuvan suurempi puolisko on aikaisemmin ollut vuokrattuna yksityishenkilölle.