* Huom! Sähkön hinnannousun takia Kylätupaa pidetään vain minimilämmöllä lämmityskauden 2022-2023 yli. Tilat ovat siis käytännössä kylminä. (päivitetty 17.11.2022)

 

Kylätuvan yhdistyksen käytössä olevaa päätyä saa yhdistyksen jäsenet käyttää veloituksetta yhdessätekemistä ja yhteisöllisyyttä edistäviin tilaisuuksiin. Tupaa vuokrataan myös ulkopuolisille.

Korona-aikana varattavissa etätyötilaksi

Kylätuvan tilat ovat koronatilanteen myötä varattavissa maksutta yksittäisten yhdistyksen jäsenten käyttöön esimerkiksi lyhyitä työskentelyjaksoja varten vuoden 2022 loppuun saakka.

Saman päivän sisällä olevien varausaikojen väliin on jätetty yksi vapaa tunti, jotta tila saa tuulettua. Muistetaan muutenkin hyvät koronakäytännöt; saavutaan paikalle vain terveinä ja huolehditaan käsihygieniasta!

Tilaa voi varata max. 2 peräkkäistä päivää per henkilö. Varaus tehdään alla olevan kalenterin kautta. Lisätietoja avaimesta ym. saat varauksen yhteydessä. Huomioithan, että tilassa ei ole internet-yhteyttä (työskentely onnistuu esim. kännykän kautta yhteyttä jakamalla).

Lisätietoja etätyökokeilusta täällä

Varustelu ja siivoaminen

Jugend-tyyliin entisöity tila sopii mm. kokouskäyttöön. Kylätuvassa on kaksi huonetta, joista toisessa on pieni keittiö. Varusteina kokouspöytä ja tuolit 12:lle, jääkaappi, sähköliesi sekä astioita.

Kylätuvan käyttöön ei sisälly ulkopuolista siivousta, joten huolehdithan, että tupa jää vähintään yhtä siistiksi kuin tullessasi

Lisätietoa kylätuvasta voit tiedustella johtokunnalta: Yhteydenotto

Tilan varaaminen

Kylätuvan voit varata käyttöösi alta löytyvällä lomakkeella. 

Täytä yhteystietosi, valitse ajankohta ja kerro käyttötarkoitus vapaateksti-kentässä. Varaukset käsitellään ja saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Varauskalenteri

Kalenteri latautuu...
-
Vapaita aikoja
10
-
Koko päivä varattu
10
-
Koko päivä varattu