Kylätuvan yhdistyksen käytössä olevaa päätyä saa yhdistyksen jäsenet käyttää veloituksetta yhdessätekemistä ja yhteisöllisyyttä edistäviin tilaisuuksiin. Tupaa vuokrataan myös ulkopuolisille.

Kokeilemme myös kylätuvan käyttöä asukkaiden etätyökäyttöön:

Kylätuvan tilat ovat koronatilanteen myötä varattavissa maksutta yksittäisten yhdistyksen jäsenten käyttöön esimerkiksi lyhyitä työskentelyjaksoja varten maalis-huhtikuun 2021 ajan. 

Saman päivän sisällä olevien varausaikojen väliin on jätetty yksi vapaa tunti, jotta tila saa tuulettua. Muistetaan muutenkin hyvät koronakäytännöt; saavutaan paikalle vain terveinä ja huolehditaan käsihygieniasta!

Tilaa voi varata max. 2 peräkkäistä päivää per henkilö. Varaus tehdään alla olevan kalenterin kautta. Lisätietoja avaimesta ym. saat varauksen yhteydessä. Huomioithan, että tilassa ei ole internetyhteyttä. 

Lisätietoja etätyökokeilusta täällä

Jugend-tyyliin entisöity tila sopii mm. kokouskäyttöön. Kylätuvassa on kaksi huonetta, joista toisessa on pieni keittiö. Varusteina kokouspöytä ja tuolit 12:lle, jääkaappi, sähköliesi sekä astioita.

Kylätuvan käyttöön ei sisälly siivousta, joten huolehdithan että tupa jää vähintään yhtä siistiksi kuin tullessasi. 

Lisätietoa kylätuvasta voit tiedustella johtokunnalta: Yhteydenotto

Kylätuvan voit myös varata käyttöösi alta löytyvällä lomakkeella. 
Täytä yhteystietosi, valitse ajankohta ja kerro käyttötarkoitus vapaateksti kentässä.  Varaukset käsitellään ja saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Varauskalenteri

Kalenteri latautuu...
- Vapaita aikoja
18
- Koko päivä varattu
18
- Koko päivä varattu