Yhdistys julkaisee Lillhemtin Sanomat –nimistä lehteä. Lehti on perustettu vuonna 1983, ja se ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Espoon kaupunki tukee julkaisutoimintaa. Lehti jaetaan yhdistyksen jäsenille kotiin. Se on myös nähtävissä verkossa ja Espoon kaupungin pääkirjastossa.

Lehden historiasta todettakoot, että Lillhemtin Omakotiyhdistyksen kulttuuritoimikunta ryhtyi julkaisemaan lehteä vuonna 1983. Aluksi lehti ilmestyi vain 1-2 kertaa vuodessa. Silloinen lehden vastaava Heikki Mäenpää kirjoitti lehden ensimmäisessä numerossa:

”Käsissänne on ensimmäinen numero Lillhemtin kylän omaa lehteä. Lehtiajatus on kummitellut vuosikausia kylän väen keskusteluissa. Kulttuuritoimikunta on päättänyt tehdä tosiyrityksen. Ilahduttavaa on, että hanketta on päättänyt rahallisesti tukea kaupunginmuseo- ja kotiseutulautakunta.

Lehden toimintaidea on luoda avoin forumi kaikelle kylää koskevalle asialle ja halutessa muullekin. Lehden tulisi toimia tiedotuskanavana ja vapaana keskustelupalstana. Lehden ei pidä olla minkään yhden aatteen tai ryhmän äänitorvi vaan kaikkien kyläläisten yhdessä tekemä, kaikille avoin lehti.”

Lehden toiminta-ajatus on säilynyt samana. Jo lehden ensimmäisestä numerosta alkaen toimikunnassa oli mukana henttaalainen valokuvaaja Rafael Corander. Hän toimi lehden päätoimittajana aina vuoden 2004 loppuun. Hän on myös vuosikymmenten ajan valokuvannut Henttaata asuinympäristönä, kylän tapahtumia, kyläjuhlia ym. Näiden valokuvien avulla Henttaa on esittäytynyt muulle Espoolle mm. järjestöjen päivänä.

Vuonna 1995 lehden ulkoasua uudistettiin, ja kannen kuvaksi saatiin taiteilija Hannu Tainan piirtämä kuva Lillhemtin talosta.

Lillhemtin Sanomissa julkaistut kirjoitukset eivät edusta Lillhemtin omakotiyhdistyksen virallista kantaa, ellei niin artikkelin yhteydessä todeta. Artikkelin sisällön oikeellisuudesta vastaa sen kirjoittaja.

Kaikki sähköisesti julkaistut lehdet löytyvät alta.