Lillhemtin omakotiyhdistyksen vuotuisia kyläjuhlia vietetään tänä vuonna koronaturvallisuus huomioiden hajautetusti ympäri kylänraittia. 

Laita tapahtuma kalenteriin ja tule tutustumaan rasteihin perhepiirissä tai pienellä porukalla.

Katso kyläjuhlien vuosipuhe ja lisätietoa kyläjuhlista videolla täältä

Rastien lisäksi kylätuvan lähistöltä löytyy omakotiyhdistyksen ”rasti” johon voit tulla yhdistyksen toimintaan liittyen. Tule antamaan palautetta, kertomaan toiveita, kuulemaan yhdistyksen toiminnasta ja uusimmista käänteistä tai jututtamaan muuten vaan.

Kyläjuhlan rastien sijainnit löytyvät oheiselta kartalta ja tarkemmat kuvaukset rasteista alempana

Löydät kyläjuhlan rastit oheiselta kartalta ja halutessasi vaikka tulostaa kartan mukaan täältä

Eroon niska- ja haratijaseudun jumeista
Tule lyhyeen (15min) kaikille sopivaan jumppatuokioon. Jumpat alkavat klo 13 ja klo 14, paikkana Adelen takapiha, Tikasniitynkuja 5

Tule kurkkaamaan mikä on loue
Partiolippukunta Olarin Eräkotkat – Wild Eagles pystyttää loueen Touhulan viereiselle nurmialueelle. Täällä on pientä luontoaiheista askartelua lapsille ja nuorille ja erilaisia retkeilyvälineitä ihmeteltävissä. Samalla voi luontevasti tutustua partion toimintaan ja vaihtaa vaikka muutaman sanan Partiolaisten haaveista punaisen tuvan osalta. Toimintaa partiolla on on perhepartiona, lapsille, nuorille ja aikuisille, suomeksi ja englanniksi. Paikkana Touhulan viereinen nurmialue. Partiolaiset on paikalla 13-15 välisen ajan.

Pelaatko Petanqia
Tule hiomaan heittotarkkuutta ja kisaamaan leikkimielisesti petankissa. Paikkana Lillhemtin hiekkakenttä

Iihahaa! Anna hevosteluhurman viedä keppihevosradalla!
Tervetuloa kokeilemaan lainahevosta tai ota mukaan omasi! Lillhemtin kepparitilalla voit hoitaa hevosia, taluttaa niitä, syöttää tai lähteä kokeilemaan laukan hurmaa esteradalle. Rasti sopii kaikille ikään katsomatta. Paikkana Tikasniitty, tenniskentän vierellä

Lempipaikkasi Lillhemtissä
Tällä rastilla kerätään ja jaetaan parhaita ulkoilu- ja luontovinkkejä Henttaalaisille. Tule laittamaan nasta kartalle ja kerro miksi juuri kyseinen paikka on sinulle mieleinen. Mielenkiintoista nähdä mitä uusia paikkatuttavuuksia tätä kautta löytyykään. Paikkana bussipysäkki

Ei kyläjuhlia ilman eväitä!
Tule maistamaan Henttaan Marttojen herkullisia tarjoiluja kylätuvalle. Samalla voi vaihtaa ajatuksia Henttaan Marttojen toiminnasta tai käydä vaikka tutustumassa Kylätuvan yläkerrassa oleviin kangaspuihin. Ehkä pirttisi lattialla komeilee talvella uusi itse tehty matto! Huomioithan, että eväsrasti on avoinna 14-16 välisenä aikana.

Tietovisa!
Ei ole kyläjuhlia ilman tietovisaa. Osallistu tietovisaan, saatat oppia yhtä sun toista uutta kylästämme. Paikkana kylätuvan edustalla oleva kirjakaappi. Visaan vastanneiden kesken arvotaan jalkahoito Suurpellon parantaviin käsiin.

Koronaturvallisuus kyläjuhlissa
Kyläjuhlan on tarkoitus olla meille kaikille mukava tapahtuma tavata kyläläisiä turvallisissa ja turvallisen tuntuisissa merkeissä. Kyläjuhlassa noudatetaan aluehallintoviranomaisen määrittämiä rajoituksia ja varotoimenpiteitä sekä mahdollisia rastin järjestäjän erikseen asettamia toimenpiteitä. Osallistujilla on varmasti erilaisia suhtautumisia turvaetäisyyksiin, maskienkäyttöön ja muuhun koronaturvallisuuteen – huomioithan naapurin mahdollisesti varovaisemman suhtautumisen myös omassa käytöksessäsi.
Tarkemmat AVIn määräämät rajoitteet löytyvät esimerkiksi Espoon sivuilta.