Tule mukaan Lillhemtin omakotiyhdistyksen vuosikokoukseen 16.11. klo 18:30

Vuosikokouksessa päätetään mm Lillhemtin omakotiyhdistyksen toimintasuunnitelmasta; eli suuntaviivoista ja painopisteistä tulevalle kaudelle. Käytännön tekemisiä on hyvin erilaisia; kylän yhteisöllisyyttä edistäviä, erilaisten tapahtumien järjestämistä, asumisviihtyvyyttä alueella, alueen kaavoitus-asioita ja Lillhemtin sanomien juttuja.

Haluamme tehdä toimintaan osallistumisesta mahdollisimman helppoa.
Osallistuminen ei siis välttämättä tarkoita johtokuntatyöskentelyä, vaan mukana voi olla juuri sellaisissa asioissa jotka koet mielekkääksi ja johon koet pystyväsi antamaan panoksesi.

Ehkä tykkäät olla organisoimassa yhdessä tekemistä tai erilaisia tapahtumia? Ehkä tunnet jonkun poliitikon tai kaupungin virkamiehen, jonka kautta yhteistä asiaamme voi edistää? Ehkä yhteisen hyvän tekeminen on sinulle luontaista tai olet kynäniekka.

Maakirjantien tapaus osoitti, että kylässä on hyvin paljon erilaisia osaamisia ja yhdessä tekemällä saadaan asioita aikaiseksi. Se myös yhdisti meitä Henttalaisia yhdeksi kyläksi ja osoitti, että jokainen, pienikin työpanos on merkityksellinen.

Tule siis mukaan vuosikokoukseen kuuntelemaan, keskustelemaan ja osallistumaan omakotiyhdistyksen toimintaan.

Vuosikokous järjestetään Korona-viruksesta johtuen poikkeuksellisesti hybridikokouksena Maanantaina 16.11.2020 johon tulee ilmoittautua etukäteen. Katsothan ilmoittautumisohjeet alta.

Lämpimästi tervetuloa!
Kysy, jos on epäselvää. Johtokunta on kaikkia asukkaita varten.

Ilmoittautumisohjeet

JOS HALUAT LIITTYÄ ETÄKOKOUKSEEN, LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI OSOITTEESEEN henttaa@gmail.com 8.11. mennessä. Saat tarkemmat ohjeet kokoukseen osallistumisesta sähköpostiisi. Halukkaille järjestetään opastus Zoom-etäyhteysohjelman käyttöön ja muuhun mukavaan jutusteluun ennen vuosikokousta 16.11. klo 18.00-18.30. 

JOS HALUAT TULLA PAIKAN PÄÄLLE, LÄHETÄ TEKSTIVIESTI TAI SOITA NUMEROON 050 562 6899 (Hannele Yki-Järvinen) 8.11. mennessä. Saat tarkemmat ohjeet kokoukseen osallistumisesta tekstiviestinä tai puhelimitse. Koronatilanne voi estää paikan päällä kokoontumisen, mutta yritämme parhaamme. 

Kokousmateriaalit