Kuluvan talven aikana varmasti jokainen meistä lillhemtläisistä on törmännyt sujuvaa ja turvallista liikennettä haittaaviin tilanteisiin muuttuneiden tiejärjestelyiden sekä Lillhemt-Suurpelto -välin rakentamisen takia. 

Näitä tilanteita on hyvä dokumentoida yhteen, jotta pysymme kartalla esimerkiksi siitä, kuinka usein liikennettä haittaavia tilanteita on, mikä tilanteita aiheuttaa ja minkälaisiin häiriö- tai vaaratilanteisiin ne ovat johtaneet.

Kirjaamalla tapahtuman tiedot dokumenttiin (linkki alla), annat samalla Lillhemtin omakotiyhdistykselle luvan käyttää ilmoituksesi tietoja viestinnässään muun muassa Espoon kaupungin suuntaan. Jätäthän ilmoitukseen myös yhteystietosi, niin voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä, jos tulee tarve lisätiedoille. 

Ole myös itse aktiivinen

Se, että erilaiset tilanteet alueen liikenteessä on kirjattu muistiin tänne omakotiyhdistyksen tiedostoon, ei tietenkään itsessään muuta liikennejärjestelyitä toimivammiksi. Tärkeää on olemme kaikki aktiivisesti yhteydessä Espoon kaupungin toimijoihin. Tässä muutama esimerkki, joita voit kontaktoida tapauksesta riippuen:

Huomioitavaa

Dokumentti on kaikille avoinna oleva Google Docs -dokumentti. Jos ilmoitukseesi liittämässä kuvassa näkyy tunnistettavissa olevia henkilöitä tai rekisterinumeroita, niin muokkaa ne kuvasta esim. sumentamalla tai suttaamalla. Pidetään dokumentin sisältö muutenkin asiallisena.

HÄIRIÖ- JA VAARATILANTEET LIIKENTEESSÄ VÄLILLÄ LILLHEMT-SUURPELTO (avautuu Google Docksissa)

Jos kaipaat apua dokumentin kanssa, ole yhteydessä laita meille viestiä.

Jos sinulla on hyvät IT-taidot ja idea siitä, miten koontidokumentti voitaisiin toteuttaa paremmin, niin ole yhteydessä saman linkin kautta 😊

Kerätään muistiin liikenteen häiriö- ja vaaratilanteet